„Бизнес справочник България 2014“ №1 сред бизнеса

бизнес-справочник

Народни представители, кметове, съветници, предприемачи и журналисти бяха наградени за принос в развитието на бизнеса и местното самоуправление. Стилната церемония беше част от официалното представяне на „Бизнес справочник България 2014”.

 „Годишните награди са провокирани от това да отличим добрите, да покажем, че забелязваме постиженията в бизнеса, в обществено-политическия живот, в здравеопазването, образованието в културата. Да отличим постигнатото от общинските администрации”, каза Снежана Стоименова – изпълнителен директор на „Бизнес справочник България”.

В категория „Успешен мениджмънт, производство и позициониране на марка български продукти на пазара в България и чужбина“ награда получи управителят на „Рефан”. „БУЛГАРТАБАК холдинг” беше отличен за лидерство  в производството на тютюневи изделия. Собственикът на „Балканстрой” Йордан Каназирев беше отличен в категория „Стратегически инвестиции в развитието на инфраструктурата”.

„Наградата ни е символична. Тя е за хората, които са останали тук – за твърдите патриоти. Целта ни е да покажем, че всяко нещо, макар и малко, не остава незабелязано”, допълни още Снежана Стоименова.

В раздел „Медии” приз за стратегически партньор получиха E79news и Телевизия ОКО. Сред отличените от „Бизнес справочник България” са още директори на здравни заведения, неправителствени организации,  кметовете на София, Пловдив, Велико Търново, Сапарева баня. Кметът на Разлог инж. Красимир Герчев беше отличен като кмет с изключителни постижения в развитието на здравната и спортната инфраструктура. Награди получиха и председателите на общинските съвети в Благоевград, Банско и Разлог, а народните представители Ахмед Башев и Любен Татарски получиха призове за принос в развитието на бизнеса и региона.

„Изключително щастлив съм да бъда днес тук, защото виждам много хора с успешен бизнес в България. Това, че има много кметове, много представители на местната власт показва, че и местната власт, и централната са изключително отворени към развитието на бизнеса”, каза народният представител Ахмед Башев. 

“Бизнес Справочник България 2014” е събрал на страниците си повече от 25 000 фирми и институции. Изданието промотира водещи здравни заведения и медици, банки и финансови институции, мобилни компании и техните партньори, производители, търговци, вносители и дистрибутори, хотели, магазини, заведения, услуги в повече от 30 раздела. На страниците наред с разнообразната и изчерпателна бизнес информация се откриват нововъведения и изцяло нови технологии в отделните отрасли на икономиката в страната.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене