„Септември“ спря неубедителен ЦСКА 1948 в Симитли и върна интригата за първото място

Нулево равенство на лидера ЦСКА 1948 срещу „Септември“ в Симитли и победата с 1:0 на втория Хебър като домакин на „Германея“ върнаха интригата в битката за първото място на Югозападната трета лига

През първото полувреме футболистите на Валентин Илиев имаха по-чистите положения, но пропуски сами срещу вратаря направиха Мартин Таушанов, Андон Гущеров и Цветелин Цаковски. В заключителните секунди на първата част пък вратарят на червените Емил Михайлов спаси невероятно положение след изстрел от 5-6 метра.

След почивката играта, която и без това не беше на нужното ниво дори за мач от Трета лига, стана още по-вяла. Двата отбора извършваха нарушения буквално на всеки 30 секунди. Логично головите положения бяха сведени до точно едно. То бе в началото на полувремето, когато Михайлов получи отличен пас зад гърба на бранителите на „Септември“, но не успя да овладее добре топката и я загуби.

Равенството върна интригата в борбата за първото място, тъй като червените имат 58 точки и са само на три пред втория „Хебър“(Пазарджик).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене