Весела Алексиева: Винаги съм била по-различна!

Весела Алексиева e завършила Музикален театър в Югозападен университет „Н. Рилски“ – Благоевград. Основно се занимава с пеене, танци и актьорско майсторство. Свири на пиано и акордеон. Обича да се разхожда сред природата с кучето си Памела (Кокер Шпаньол), да пътува с приятели и да се забавлява в клубове. Участвала е в няколко конкурса, стига до финалите на „Мис Мерилин“ и печели конкурса „Танцуващи Момичета“. Участва в три негови видео клипа. Весела е собственичка на салони за разкрасяване „Beauty Center Vesi“…

 Веси, как се роди идеята да татуираш цялата си ръка?

– Здравейте, приятели и читатели на вестник „Благоевградска ВЕСТ“, най-четеният вестник в Благоевград. Това ми е третата татуировка… другите ми три татуировки са малки надписи. Идеите не са крадени от разни популярни личности или Холивудски звезди, а са мисли със нещо, което се е случило в животът ми. Става дума за лоши случки… А тази, новата ми татуировка реших да я направя, за да бъде нещо по-различно, нещо ексцентрично и екстравагантно и да ми даде едно ново начало и успех занапред в живота. Аз винаги съм била по-различна, обличам се по-различно и като цяло исках да се откроявам с нещо по-различно. Сега наистина в България масово започнаха хората да се татуират, но жена с цял ръкав все още е рядкост.

Като бях в Индия преди десетина години съм виждал, подобни татуировки, но там си ги правеха с кана и бяха временни…

– Да моята е с индийски мотиви,  а в средата е изобразена китайска водна лилия… На по-късен етап обмислям и добавянето на цветове. Ти нали знаеш, веднъж започнеш ли с татусите, после спирка няма.

Цялото интервю четете в печатното издание на „Благоевградска ВЕСТ“

Търсете „Благоевградска ВЕСТ“, безплатният вестник на Благоевград и региона !!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене