18+ / Неграмотна проститутка си търси клиенти, обявата ѝ пълна с грешки!

В сайт за обяви в раздел „Компаньонки, Ескорт“ откриваме примамливо заглавие   „Sex bez zadrajki“. За снимките какво да кажем, като че ли са направени в детска стая. Виждат се детски ъглови легла с ракла, а интериора е леко розов. Това е една от многото благоевградчанки, които продават телата си почасово за пари. В това няма нищо лошо разбира се, все пак нали това е най древната професия. Това което ни направи впечатление е неграмотно написаната обява:

Допълнителна информация

„Искам да се докажа колко страстна и бясна сам в секса. полудявам когато ме гледат като за начало как си играя САС малкатс ми… След това масажа на маса жа првдстои свирката неверятнааа бяаснна странна сам до утре сам в града“.

Не е в час с писането, явно устно се справя по-добре… Справка на Топ Преса показва, че жената е от Благоевград и въпреки, че никъде не си е написала името ние разбрахме, че това е Елена Георгиева. Тарифата ѝ е:  Цена за половин час: 55 лв.    Цена за 2 часа: 150 лв.    Цена за вечер: 400 лв.  Цена за анален секс: 255 лв.  Попадаме на втора обява от същото лице, отново пълна с грешки. Кирилица и маймуница се сливат, става ясно само едно, че госпожата е пропуснала доста часове по български език и литература в училище…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене