Ice Entertainment представя Лица от Югозапада

LicaOtIugozapada

Дупнишка хубавица се разкъсва, между модата и бизнеса

AntoniaEvtimova-02

Антония Евтимова: Трудно се намира разликата кои момичета са манекенки, кои са фотомодели и кои са леки момичета
Какво училище си завършила?
– Завърших средното си образование в родния ми град Дупница в Гимназия „Христо Ботев“, хуманитарна паралелка през 2012 година. В момента съм втори курс в УНСС, специалност Икономика и бизнес.

 

В какви конкурси си участвала до сега?
– През 2012 год. участвах в “Най-секси българка на 2011г”., а тази година на “Италиански фестивал на красотата и прическата”, в екип с гримиьорката Елена Кацарска. На този фестивал спечелихме трето място и бяхме силно развълнувани и трогнати от признанието. Сега с Елена започваме работа и по други проекти, които искаме да осъществим до края на годината.

С какво друго се занимаваш освен мода?
– В момента предимно се занимавам с образованието си, но винаги когато изникне нещо по-интересно свързано с маркетинг, реклама и промоутърство се включвам. Също така заедно с родители ми управляваме семейния ни бизнес, който се състои от верига магазини за битова химия и козметика. Стремим се да го развиваме и да може да достигаме до по-голям кръг от хора.

Какво е мнението ти за модният бизнес в България?
– Мисля, че като цяло модния бизнес в България умира.Трудно се намира разликата кои момичета са манекенки, кои са фотомодели и кои са леки момичета търсещи слава. И проблемът според мен е в това, че няма ясни правила по които да се набират тези кадри, не се гледа дали са фотогенични, дали имат хубави правилни черти на лицето, а по скоро коя има повече връзки и познати. Въпреки това има успели модели, които напълно си заслужават славата, защото са много красиви.Това са момичета като Олга Модева, Ваня Пенева, Никол Станкулова, Юлия Юревич, Нанси Карабойчева и други.

Как съчетаваш модата и бизнеса?
– От мода се интересувам още от малка, голямата ми мечта беше да бъда Мис България и чрез този образ да ми бъде даден шанса да помагам на хората в родината ни. С годините това нещо остана на заден план и бях позабравила за тази ми мечта. В последните 2 години ми се отвориха няколко ангажименти свързани със снимки, конкурси и събития. И сега отново имам желание да се занимавам с подобни неща. А бизнесът, баща ми ме учи и подготвя за това от малка и мисля, че ми подхожда да бъда бизнес дама, така че човек съчетава лесно нещата, когато ги прави с желание.

Как поддържаш фигурата си?
– Ходя редовно на фитнес, а когато нямам време правя гимнастика вкъщи.Също така от скоро танцувам народни танци. През ваканциите и през уикендите доста често се отдавам и на планински туризъм. Посетила съм доста красиви кътчета из българската природа. Много пъти съм изкачвала първенците по нашите планини, също така Рилските и Рибните езера, хижа Иван Вазов, Мальовица, язовир Калин и много други. Природата ни е толкова красива, че винаги,когато имам допир с нея се чувствам много щастлива и презаредена с нови сили.

Какъв характер се крие зад красивата ти външност?
– Това могат да го кажат близките ми хора,но смятам, че съм добър човек. Винаги, когато някой ме е помолил за помощ съм помагала. Придържам се към максимата уважавай, за да те уважават! Лошата ми черта е, че съм много инатлива и когато някой човек ми направи лошо впечатление трудно мога да го погледна с други очи.

Какъв е стилът ти на обличане?
– Спортно-елегантен. През деня нося повече дънки, кецове и Т-шърт, докато вечер, когато излизам на кафе или на клуб обличам токчета и стилна рокличка.Като цяло обичам да съм по-различна от останалите. Когато виждам, че даден тип аксесоар или дреха се носи от всяко второ момиче в България не бих го купила или ако съм го купила не бих го носила. Според мен една дама трябва да бъде различна, а не да бъдем, като слепи овци. Щом дадено нещо се котира значи и ние трябва да бъдем така. Дали ни отива или не, не е важно, важното е, че е “актуално”.

Коя е последната книга, която прочете?
– „Изгубената дъщеря“ на Шилпи Сомая Гоуда. Много хубав роман, според който преодоляването на всички проблеми в живота е любовта във всичките и форми. Любимите ми автори са Стефани Майър, Джоан Роулинг, Джули Гарууд, Джесика Сен Клер. От българските харесвам класиците ни Иван Вазов, Христо Ботев, Йордан Йовков, Пейо Яворов, Димитър Талев. Много обичам да чета книги, но сега все по-рядко ми остава време за това. Много обичам да си купувам нови книги, да ги препрочитам и след това да ги слагам в домашната ми библиотека.

Какъв трябва да бъде мъжът до теб?
– Добър човек, уважаващ хората около себе си, амбициозен и упорит.Не държа да бъде красавец, важното е просто да се подържа и да се грижи за външния си вид. Според мен в една връзка жената трябва да бъде красотата, а мъжът умът.

Коя част от тялото си най-много харесваш?
– Нослето и очите, според мен те са най-чаровните части от лицето на един човек, а аз моите определено си ги харесвам.
Много харесвам хора със светли очи. Един човек не е ли със сини или зелени очи трудно би ме впечатлил чисто визуално. Затова се радвам, че са представителка на този типаж.

Как си представяш живота си след 20 години?
– В професионален план си се представям успяла бизнес дама, занимаваща се с различни кампании, реализирала собствена козметика. В личен план майка на три деца с мил, добър и успял съпруг.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене