„Миньор“ с второ поражение у дома

Отборът на „Чуковете“ загуби от „Хебър“ с 1:2 и все още е без спечелена точка през пролетта

За разлика от есенния двубой, срещата премина при отлична организация и без ексцесии.
Преди началото на мача бе почетена паметта на загиналия преди дни привърженик Ивайло Иванов – Фифе и на бившите футболисти на „жълточерните“ Никола Велинов и Жорж Стайков.
Срещу втория в класирането старши треньорът Николай Тодоров не можеше да разчита на наказаните Виктор Райчев и Лъчезар Георгиев, а също така на контузените Майк Кръстев и Антон Атанасов.
Гостите откриха резултата още в 9-ата минута, когато Стефан Лачов бе оставен непокрит след центриране от от корнер и прати топката в мрежата. „Чуковете“ отговориха с далечен удар на Стоян Кадифчин, спасен с мъка от вратаря на „Хебър“. В 25-та Антон Киров центрира отляво, но ударът от воле на Станислав Слишков премина покрай вратата.
В 65-ата минута „Хебър“ вкара втори гол, след като Кирил Георгиев се разписа с хубав удар от границата на наказателното поле.
Радостта в редиците на пазарджиклии обаче трая кратко. В 72-ата минута влезлият като резерва Стивън Милчев наказа колективна грешка в отбраната им, намали до 1:2 и върна интригата в срещата.
В последните минути „Миньор“ остана в намален състав, след като Владимир Гогов получи втори жълт картон.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене