„Малки шампиони“ с добри игри на престижен турнир в Струмица

Децата на „Малки шампиони“ от Симитли направиха добри мачове на големия детски международен турнир „Пандев къп“ в Струмица, Македония

Малчуганите на Георги Стоянов родени през 2008-ма година завършиха наравно 1:1 днес с връстниците си от „Драчево“( Скопие). Вчера те загубиха с 1:5 от домакините от „Академия Пандев“, които са и фаворит за първото място. Днес след обяд за „Малки шампиони“ направиха 0:0 в последния мач в групата със силната столична школа „Национал“.

Освен тях в надапреварата своето участие взеха още няколко български отбора: ДИТ(София), „Национал“(София), „Беласица“(Петрич) и футболната школа на бившия национал Илиян Стоянов – Коловати – ФК Стоянов, който се включи в турнира в Струмица с два набора – родените през 2006 и 2008-ма година, водени от треньорите Николай Наков и Кирил Мицов.
Илиян Стоянов създаде академията в родния си град в първите дни на новата година. Предстои пререгистрация и след това клубът ще се нарича ФК Стоянов, съобщава „Дарик“. Коловати има своя школа със същото име и в Япония. Тъй като новата школа в Кюстендил не може да участва в първенствата по средата на сезона, ще участва в различни международни турнири и приятелски срещи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене