Connect with us

ТОП

Пресата гърми! Сашка Васева преживяла…

Published

on

Една от най-рисковите професии е тази на фолкпевците. Контингентът на лекия жанр обикновено е подпийнал и въоръжен до зъби.

Не са един и два разказите, в които дори много известни фолкпевици са ставали обект на сексуално посегателство, пише „Телеграф“.

Веднъж бизнесмен, пък извадил пистолет и стрелял във въздуха, а после изкарал дует със своята землячка фурията Сашка Васева.

Илиян Михов – Баровеца също често попадал в опасна компания, но даваща солидни бакшиши. Култовият музикант брал голяма шубе, докато пял на купон на ВИС. Не е тайна, че когато пийнели копоите на боса, вадили патлаци и стреляли като във филм на Горан Брегович. С приятели, пък певецът веднъж отишъл в заведение в Панчарево. Там се оказал лично босът на висаджийте Георги Илиев. Той го извикал и му казал да му пее някаква песен на уше. Какво да прави Баровеца, решил да изпълни своя дълг – изкарал „Есенна балада“ на Мирослав Илич. За щастие онази вечер се разминало без инциденти, дори получил няколко пачки бакшиш, който босът на трибуквената групировка му сложил в пазвата. През 2013 година в нелеп инцидент пострада и фолк певицата Таня Боева. Тя изнасяла концерт на младоженци. когато развеселен гост и предложил да гръмне с пистолет с халосни патрони „за градус на настроението“. Фолкдивата без много да му мисли, гръмнала пищова и стреляла, за да не е капо. „Държах пистолета много близо до себе си. Трябваше да се отдалеча, но не знаех това. От силния звук на секундата ми заглъхна ухото Тогава си помислих, че съм спукала тъпанче. Но слава Богу не беше това“, казва фолкпевицата. Заради възпаления си нерв обаче тя беше близо седмица на системи в ИСУЛ.

коментара

ВИДЕО

За некадърното управление на Община Благоевград, говори Бранимир Митов – директор на ДТ „Проф. Енчо Халачев“

Published

on

ОЧАКВАЙТЕ!!!

Рубриката „Безумици“ на Байрактарски 

в предаването на Стаменов „Свободни думи“

 

коментара

Continue Reading

Политика

Срам и резил! Румен Томов се покри! Пуснал си е три дни опуска! Знаел ли е предварително че няма да е вече кмет?

Published

on

Както Топ Преса писа първа днес, 24.09.2020 г., Конституционният съд се произнесе с решение по конституционно дело № 5/2020 г., с което отхвърли искането на тричленен състав на Върховния административен съд и искането на 63-ма народни представители от 44-тото Народно събрание за установяване на противоконституционност на чл. 42, ал. 1, т. 5 от Закона за местното самоуправление и местната администрация (обн., ДВ, бр. 77 от 17.09.1991 г., последно изм., бр. 70 от 7.08.2020 г.).

Решението е прието единодушно.Казусът касае и съдбата на благоевградкия кмет Румен Томов, чийто правомощия бяха прекратени предсрочно именно заради нарушение на тази норма – затова, че не е заличил в едномесечен срок в Търговския регистър фирмата си, както и че не е уведомил за това председателя на ОбС – Благоевград и на ОИК.

Топ Преса направи опит да се свърже с Румен Томов но телефона му е изключен. От свои източници в общината, Топ Преса разбра че от вчера така наречения кмет на Благоевград си е пуснал три дни отпуска. Защо? Знаел ли е предварително че няма да е кмет на града повече? От кого се крие? От медиите ли? Нали беше ербап!

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ