ШОКИРАЩО! Дядо Исмаил от Краище: Великденското яйце пренася негативна енергия?

Вяра ИЛИЕВА

Един от най-често използ­ваните атрибути, който се зарежда с отрицател­на енер­гия,за да се напра­ви магия е яйцето. Може ли великден­ското яйце да приеме лошите мисли на хората, и в случай, че ни пода­рят такова яйце как­во може да ни се случи? Това сподели пред екип на Денят започва бившият имам на белишкото село Краище – ходжа Исма­ил Врачов.

Пред дома на дядо Исма­ил винаги има хора. Идват тук, за да тър­сят помощ за изце­ление на болести, а той помага като чете молитви от Кора­на. Разказва, че хората пра­вят ма­гии за лошотия. За да за­почнем да живеем по-добре трябва да спрем да за­виждаме и да мислим за отмъ­щение, казва дядото. За яй­цето добавя, че не може да се разбере дали се подарява с добри мисли или не.

– Може ли боядисаното сварено яйце, ако е заредено с такава лоша енергия и бъде подарено, да се слу­чи нещо на човек?

Исмаил Врачов:

– Може, може, може да се случи на некой, такова яйце, ако има.

– Сега по Великден хората не ги е страх от Господ да правят такива неща ?

Исмаил Врачов:

– Има некои страх го е, ама има некой не го е страх, който не вярва той не го е страх от Господ. Тава са редки единици хора, които направаа това все хубаво дава се яйце за здраве не носиш яйце, за да стане болен – тия са редко единици хора.

Някои хора използват яй­цето и молитви, за да не му върви на човек, да няма деца, да не се задоми или пък да го стигнат болести.

Исмаил: „Той не знае, той се разболи нещо, после не знае от що е болен, иде при докторо той му казва немаш кръвно, немаш нищо, ти си здрав, а той е тежко болен, тежко бо­лен чове­ко. Яйцето си е яйце, енергията е влезла вътре в него и това е. Както ко­кошката рие, така всичко да върви на­зад.”

Който обаче по­мисли да стори зло, трябва да знае, че ще му се върне, ако не на него – то със сигурност на близките, казва дядо Ис­маил.

Дядо Исмаил: „Това не е ху­баво да правиш магии, това е най-лошото на света. Щом направиш ма­гия Господ не ти дава хубав живот ама праваа хората той гледа да получи пари па не знае от­къде и защо и къде. Тия, които даваа яйца за добро, нека им даде Господ добро добро да ги найде них, това ще кажа.“

Според дядо Исмаил, ако искаш да те стигне добро, помагай на хора и мисли за добро.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене