СРАМ!!! НА ВНИМАНИЕТО НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД Стоян Джельов стана портиер в общината! ?

Народният певец Стоян Джельов известен с това, че е „известен“ започна работа в  община Благоевград. На това му се вика, да те упътят с песен 😉 , но явно не се е справял добре на портиерското място, където се дават временни пропуски, защото бързо е преместен  на ксерокса намиращ се също на партера в сградата на кметството.

Джельов сам споделил:  „Ако някой си мисли, че да посрещаш и обслужваш хората е елементарно, жестоко се лъже, защото всеки те гледа какво и как го правиш, всеки иска да си внимателен и усмихнат, да си бърз и коректен и да не му губиш времето“.

Стоян е син на бившия директор на местното РДВР Драгомир Джельов.

Само ще припомним, че в края на май месец 2010 год. скандалноизвестният Стоян Джельов нанесе зверски побой над музикант в едно от заведенията в благоевградския квартал “Вароша”. Два часа след полунощ пред очите на десетки свидетели Джельов влязъл в спор с един от музикантите в заведението и изненадващо започнал да го бие. Докато се намесят свидетели и персонал, нападнатият музикант вече бил на пода. С невиждана агресия Джельов го ритал навсякъде, момчето ударило и главата си при падането. На място били извикани екип на Спешен център и полицията, които прибрали Джельов. Раненият музикант бил настанен в болница.

Това разбира се не е първият случай на проявена зверска агресия от Стоян Джельов. Преди време той бе арестуван, след като направи невиждан погром в заведение в квартал “Запад” в Благоевград и се сби с управителя. Година по-рано той получи ефективна присъда лишаване от свобода за заплахи с бомба да взриви и убие приятелката си Милка от Дупница. Тогава престъплението му бе като сценарий за филм. Джельов се покатерил на покрива на къщата на Милка, въоръжен до зъби, и от там отправял какви ли не заплахи срещу нея. Осъден бе на 3 години лишаване от свобода ефективно…

Целия материал четете в печатното издание на „Благоевградска ВЕСТ“

Търсете „Благоевградска ВЕСТ“, безплатният вестник на Благоевград и региона !!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене