Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Заради десетки паркирани автомобили и малък опит зад волана: Хирургичната сестра Таня Александрова от Самоков влетя на скорост с колата си в заведението на Валентин Околски

Хирургичната сестра Таня Александрова от Самоков връхлетя с хондата си в кафене „Петте кьошета”, като по чудо катастрофата се е разминала без жертви. 61-годишната Таня е купила колата преди 2 месеца, тя има шофьорска книжка от дълги години, но няма опит зад волана, наскоро е минавала опреснителни курсове.

Сапаревобанка осъдена условно за това, че разби главата на съгражданка

Сапаревобанката Спаска Джурджина бе осъдена условно на една година затвор за това, че разби главата на своя съгражданка. Състав на районния съд в Дупница с председател Ели Скоклева призна 48-годишната Джурджина за виновна в това, че в края на миналата година едва не уби своята съгражданка Лидия Кирилова.

Инфаркт покоси Иво Мазния, шофьор на пернишката кметица Янакиева, докато пътувал с жена към Бърдото

Бизнесменът Иво Иванов-Мазния от Перник, който често кметът на Перник Росица Янакиева, ползваше за личен шофьор, почина от инфаркт. Приближеният до АБВ предприемач е издъхнал на 2 срещу 3 май, а погребението му било на 5-и. 43-годишният Методиев празнувал в Мещица с приятели. След това потеглил с дама към Бърдото в Брезник. По пътя обаче му прилошало и спрял. Излязъл от колата да поеме въздух, но се свлякъл, твърдят осведомени.

За втори път: Костадин Лютов-Пудела арестуван в Сандански с амфетамини

Криминално проявеният Костадин Лютов-Пудела е арестуван повторно в Сандански за разпространение на амфетамини. В района на мотел в Сандански той с още двама били задържани в таксиметрова кола, шофирана от Радослав Ташев, също от Петрич. В нея пътувал и 24-годишният Симеон Иванов, негов градски.

Млада компания шокирана от полугол неадекватен навръх Гергьовден: Задържаха 33-годишен разложанин, разхождащ се по гащи посред нощ в Благоевград

33-годишният Крум Максимов от Разлог бе задържан от полицията в Благоевград и незабавно отведен за преглед в Спешния център, след като навръх Гергьовден бе засечен от случайни минувачи да се разхожда по гащи в центъра на Благоевград. Нестандартният му  начин за забавление за малко не прати младия разложанин в психиатрията, тъй като за медиците подобно поведение е симптом за психическо заболяване. Крум пристигнал в Благоевград специално за празника, поканен на имен ден на свой приятел.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене