УЖАСЯВАЩО! В гробове на мюсюлмани от Дъбница и Хвостяне намерени десетки снимки на живи хора! Кой прави черни магии?

В гробове на покойни мюсюлмани в гърменските села Дъбница и Хвостяне, намерени десетки снимки на живи хора! Тази потресаваща информация дойде, още вчера на редакционния телефон на информационна агенция www.toppresa.com от местният жител Садитин Хавале, чийто близки намерили снимките в чували вътре в гробовете на свои близки. Според информаторите ни се касае за черни магии, направени от местен ходжа, по поръчка на врагове и опоненти на „жертвите“ на окултният акт.

Сред снимките има фотоси на местни политици, депутати, кметове, бизнесмени, хора със слаб социален статус, от двете религиозни съсловия – християни и мюсюлмани. Случаят прави изключително сериозна истерия, споделя Баадин Хюсеин от село Хвостяне пред наш диктофон, който е също един от свидетелите на ужасяващият акт. Като кандидат кмет на селото, той разпознал в снимките намерен в хвостянските гробища много свои роднини и хора от неговия екип, които го издигнали за кандидат кмет преди време.

Истерията се превърнала в истинска паника, защото за случая е уведомена и полицията в град Гоце Делчев, която вече извършва проверка. Топ Преса разполага със снимки на въпросните фотоси, но от съображение ще публикува само една от тях. Споменатите свидетели твърдят, че освен снимките в чувалите намерени в гробовете има и катинари, игли и косми, все неща доказващи че в случая се касае за направени черни магии… Според разследващите, в случая може де се смята, че направено е с цел да се създаде паника и истерия и сега вярващите масово да започнат да търсят ходжи и да дават луди пари да се чистят от магии. Не се ангажират със срок за извършване на проверката, но обещават разследването да бъде щателно и безпощадно прилагащо цялата строгост на закона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене