Нанси: Като малка ме водеха на „Пирин Фолк„ , а аз мечтаех да съм на сцената, споделя Сладкото изкушение!

Нанси е най-новото попълнение в каталога на Diapason Records. Изпълнителката от Сандански съвсем скоро представи своя дебютен клип „Най-добрият“ в ефира на ФЕН ТВ, а феновете веднага ѝ дадоха прякор – Сладкото изкушение. На 10 февруари в Кюстендил стартира национално турне на певицата, което е съвместно с трио „Caramel“. То ще обхване още градовете Дупница, Благоевград, Велико Търново и Габрово. Ето какво каза певицата пред Топ Преса.

Здравей, Нанси, съвсем скоро твоята дебютна песен „Най-добрият“ направи премиерата си по ФЕН ТВ. Как бе приета тя от почитателите? Какви бяха отзивите?

Здравейте, г-н Байрактарски! Да, дебютът ми вече е факт, за което съм много щастлива и благодарна на целия екип на Diapason Records, на ФЕН ТВ и на моите продуценти Ненчо и Виктор Касъмови! Като за първа песен се получи доста добре и хората я приеха много бързо, за което съм безкрайно благодарна. Вече имам и доста фенове, които ми пращат записи на песента в тяхно изпълнение. В социалните мрежи непрестанно ме поздравяват. Въртят песента ми „Най-добрият“ по дискотеките още от първата седмица. Дори веднъж в Сандански докато пазарувах, едно момиче дойде при мен, явно ме беше познала, каза ми, че много харесва песента и че очаква от мен да съм новата звезда на хоризонта! Благодарих ѝ за милите думи и си направихме снимка за спомен. Няма как това да не ме радва като изпълнител. Гордея се със себе си!

А ти самата доволна ли си от проекта?

Доволна съм до такава степен, че постигнах целта си да направя първа песен, но има още  доста интересни проекти, които ще видите от мен. Никога не съм  предполагала, че ще е толкова трудно да се направи такъв клип, но целият този труд си заслужаваше. Накара ме да оценя на 100% емоцията, която изпитах, след като видях и чух проекта, както и излизането му на пазара. Всъщност не приемам този проект като някакво задължение, напротив, беше много весело.  В деня на снимките беше много студено, а аз бях леко облечена. Както може да се види в клипа, там танцувам доста, а повярвайте ми, докато тялото ми привикне на температурата това беше адски трудно. Поради тази причина правех много странни сковани движения, на които екипа много се смееше, а покрай тях и аз започнах да се смея, въпреки, че самата аз бях в нелепата ситуация. И до сега този спомен ме кара да се усмихвам.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене