ВИДЕО:В Гоце Делчев, откриха днес „Мотосезон 2014“ за Югозападна България

snimka

Над 100 мотоциклета заедно с екипажите си от София, Перник, Дупница, Благоевград, Сандански и Петрич, пристигнаха днес в Гоце Делчев за да  открият „Мотосезон 2014“

Официалното откриване на сезона на мотоциклетистите, бе осветен с тържествен водосвет от отец Евгений от Светата Неврокопска митрополия. Мотоклуб „Неврокоп“ е най-младото подразделение на Националния Мотоклуб „Велика България“, който бе учреден в края на миналата година. Президентът на клуба на неврокопчаните, любители на силни изживявания на две колела, е чаровната учителка Михаела Даскалова. Тя представи плановете на клуба през настоящия сезон и поясни, че дори и нечленове на клубът, могат да дойдат при тях и9 да се ползват от базата на клуба.

Да поздрави рокерите от Югозапада, на тържеството присъства и зам. кмета на Гоце Делчев, Богдан Боцев, който обеща подкрепата на общината на всички инициативи на мотоклуба.

Организирано, мотоциклетистите положиха цветя пред паметникът на патрона на града Гоце Делчев. По-късно, мотоциклетистите подкараха мощните си машини към Хаджидимово, където си спретнаха мощен рокерски купон.

snimkc

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене