Новата градска тоалетна в Петрич превърната в публичен дом!

Венко СТЕФАНОВ

Ремонтираната с европейски пари градска тоалетна в Петрич, на мястото на бившата пицария „Анджили“, до бившата сграда на съда, е превърната отскоро в публичен дом.

Това сигнализираха наши редовни читатели, които са наблюдавали как пред тоалетната се върти пазарлък от страна на местните проститутки от ромски произход пред входа на заведението с клиенти, които основно са от етноса, който представляват.

Тоалетната, която бе проектирана и направена за удобство на търговците на кооперативния пазар, се е превърнало в място на плътски удоволствия, казаха за „Струма „ читатели, поискали да се спре този наистина разврат в центъра на града. Те твърдят, че проститутките от двата квартала, изнудвали търговците на пазара за секс, като им предлагали за орална любов – сумата от 10 лв., а за пълна програма 20 лв.

Ромските жрици на любовта не подбирали. Те се пазарели, с всеки поискал да ползва услугите на новата градска тоалетна в Петрич. В това число гърци, които са традиционните купувачи и разбира се роми, от двата квартала, излизащи обикновено в центъра на града в дните на пазар. Тоалетната е нова, и за нея отговаря ромка, с малко дете –момченце. Таксата, която е определена е 3 л. за да бъде ползвана. В цената е включена тоалетна хартия и нищо друго. Вътре, кабинките са перфектно направени, и предразполагат за секс игри. Дори, след сеанса има място където двойката палавници могат да се преведат в приличен вид пред огледала на стената. Петричани, които редовно посещават черквата „Св. Богородица“ са ставали свидетели как ромските проститутки, причакват клиентите си пред новия обект в топ центъра на града, който наем се събира също от ромка. Най-активна е била проститутката Ангелина. Наскоро от служба „Закрила на детето „ към дирекция „Социални грижи“, с директор Гинка Александрова, предприеха мерки за лечението на момиченцето й.

То бе прието в здравно заведение със съмнение за чревно заболяване и веднага след това присъдено за отглеждане от сестрата на Ангелина.
Очевидци твърдят, че тя продължава да кара седмото си поред дете от различни бащи на работата си като проститутка, този път сменила стоянката си пред паркинга на немски магазин, пред новата градска тоалетна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене