ВИДЕО: Запасните офицери и старшини са най-добрите стрелци в неврокопско

IMG_4466

ВИДЕО РЕПОРТАЖА ВИЖТЕ ТУК

Това показаха резултатите от днешния приятелски турнир в Гоце Делчев по стрелба по мишена от 25 м. с късо оръжие. Спортното състезание се организира от Военния клуб в града и се посвещава на шести май, който се чества и като Ден на храбростта

На състезанието се явиха пет отбора: на Военен клуб на Съюза на офицери и сержанти от запаса и резерва, Ловно-рибарски съюз, Районната служба на пожарникарите, Гранично полицейско управление и местния Ротари клуб. Състезателите се надпреварваха в една-единствена дисциплина – точна стрелба по мишена от 25 м., с късо оръжие, пистолет „Макаров“.

Отборът на ветераните от запасните офицери и сержанти се оказаха с най-точен мерник, които набраха най-много точки и грабнаха първото място.

На второ и трето място се класираха съответно отборите на пожарникарите и гранична полиция.

В оспорваната индивидуална надпревара, най-добре се представи запасният офицер Аврам Москов. Втори по точност бе Атанас Телкиев от ротарианците и на трето място – пожарникарят Спас Петков.

Отборите и индивидуалните победители получиха символични награди – книги, а всички участници в стрелковия турнир получиха специални грамоти.

IMG_4471

IMG_4469

IMG_4468

IMG_4466

IMG_4464

IMG_4465

IMG_4463

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене