Майка сложи записващо устройство в дрехите на детето си и чу ужасни неща от забавачката!

Пореден случай на грубо отношение в детско заведение. Този път е от близкия до Русе град Глоджево, разказа Нова телевизия. Майка сложи записващо устройство в дрехите на детето си. А записът предизвика проверка. „Децата всяка сутрин отиват с рев, не искат да влязат, треперят, нощем се събужда с кошмари. И това продължава месеци наред”, разказва Дениз. И продължава, че 2-годишният й син започва да плачe само като види как му приготвя дрехите за яслата.

Разпитала и други родители как се чувстват техните деца. И те се оплакали. Затова младата жена решава да сложи звукозаписно устройство в дрехите на детето. И разбира не само, че децата биват обиждани, но и че вместо на български, с тях се говори само на турски. „Най-лошо впечатление ми направи, че псуват, удрят, обидни думи използват”, разказва Дениз. Обвинените в насилие служители в яслата отрекоха.

Подобна драма се разиграва вече няколко дни в центъра за деца и младежи с увреждания в Габрово, където служителки системно малтретират възпитаниците си.

/blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене