Търговецът Вангел Циканделов обвинява петричката строителна фирма „Стримона“ в непочтеност!

Ваня ГЕОРГИЕВА

Дават ти стока с влошено качество, не отговоря на договорения обем и накрая те пращат на съд, без да се съобразят с правата ти на клиент!

Управителят на петричката фирма АХАТ Ц” ЕООД Вангел Циканделов изрази възмущението оси от стротилентата фирма Стримона от родния му град. До ден днешен той си търси правата за това че неправомерно бил осъден от управител на фирмата Станислав Ласков преди време. Пред свои приятели и местни юристи Циканделов заявил че преди години бил осъден от Стримона, заради това че взел желязо за строително – монтажни работи но то не отговоряло на договореното качество и обем. „Когато се опитах да се разбера с управителя на фирмата, той заяви че не му пука, какво желазо ми е продал и си иска парите. След като го заплаших че ще си искам правата в КЗП ил други институции, бях пратен на съд и осъден…“ коментира пред близки Циканделов, които преразказаха драмата му пред нашата медия. Оказа се че това не е изолиран случай и фирма Стримона от град Петрич, далеч не обича да носи отговорност за продаваната от нея стока. В момента наши репортери работят и по сигнал на фирма, която е купила от тях термоизолационните покривни и фасадни панели, които също били с влошено качество и нанесли доста поражения на строителството им. Когато са се обърнали към ръководството на Стримона обаче, получили заплахи, че ако се разприказват, ще им се стъжни живота.
Всеизвестен факт е че управителят на Стримона, Станислав Ласков известен в Петрич повече като Стасо Егото, парадира със своите контакти в политическите среди и едрия бизнес, на ВИП събития без да го пита никой, той заявява, че „познава този и познава онзи“, публична тайна е, че успехът на бизнеса му се дължи на скандално нерегламентирани контакти, върху които ние от Топ Преса определено ще поработим, след като се уверихме лично, че той е човек, който не обича да дава обяснения. След като се свързахме с него и му споделихме за какво го търсим, той бесен ни тресна телефона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене