Според ПИК цял Гоце Делчев бил потресен вижте защо….

Два големи обрата в рамките на няколко месеца се случили във фамилията на Апостол Карамитев пише pik.bg.  Внукът на големия актьор, носещ неговото име, напуснал съпругата си, а синът на звездата от „Любимец №13“ се завърнал у нас след дълги години странстване в чужбина.

Разводът на Апостол-младши шокирал цял Гоце Делчев, където той и съпругата му били сред най-изявените личности на града. Наследникът на актьора се венчал за потомка на богата фамилия, чийто дядо едно време също се ползвал с обичта на народа като собственик на предприятието, бутилиращо минерална вода „Неврокоп“. Сватбата била като от списание и се провела в частен комплекс с басейн край южния град. На тържеството присъствала и още живата тогава съпруга на Карамитев – великата актриса Маргарита Дупаринова. От няколко месеца обаче жителите на Гоце Делчев нямали представа къде се е затрил внукът на артиста и какво се случвало с него. За жена му се говорело, че имала порочни зависимости към забранените вещества и вероятно те са станали една от причините за тяхната разлъка.

В същото време пък синът на Карамитев – Момчил, зарязал кариерата си на режисьор в Америка и се завърнал да работи у нас. Завършил образованието си в Италия, известният в Холивуд с псевдонима Макс Фрийман българин, се опитваше повече от 20 години да пробие в световното кино. В момента обаче го вълнували българския бит и култура, както и фолклорът, на които били посветени следващите му проекти. Сега Момчил живеел в София и често се разхождал в парка, където прекарал детството си, наблюдавайки някогашния си роден дом.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене