„Миньор“(Перник) започна с класическа загуба зимната си подготовка

Монтана победи с 3:0 „Миньор“(Перник) в първата си контролна среща за 2018 година, играна в Правец, в която старши треньорът Ферарио Спасов пусна два различни състава през първото и второто полувреме

Монтанци имаха превъзходство преди почивката, материализирано само с един гол. Вкара го в 14-aта минута след самостоятелен пробив дошлият на проби точно от отбора на „чуковете“ атакуващ полузащитник Айкут Рамадан. Роденият в Петрич Иван Коконов направи 2:0 в 67-та минута след извеждащо подаване отдясно на Даниел Георгиев.

Коконов пък асистира на Борислав Балджийски седем минути преди края и той оформи крайния резултат. Преди мача стана ясно, че двама от дошлите на проби футболисти Давид Стоянов, играл за последно в „Първа атомна“(Козлодуй) и Христин Колев, състезавал се през есента за „Загорец“(Нова Загора) са били освободени. За другите, сред които и 21-годишният френски полузащитник Мани, ще се решава до заминаването на отбора на лагера в Алания (22 януари-9 февруари). Следващата контролна среща Монтана ще изиграе на 17 януари с „Витоша“(Бистрица), от 14.00 часа отново в Правец.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене