A-Dent Dental Center отвори нова модерна клиника в Банско (ВИДЕО)

В A-Dent Dental Center събрали екип от специалисти с опит и множество успешно проследени случаи в годините. Опитът в решаването на различни клинични казуси, съчетан с новостите в сферата на денталната медицина и последните научни изследвания, ни дават убедеността, че заедно с вас, нашите пациенти, можем да се справим с всеки проблем, засягащ здравето на усмивката. Можем да ви уверим че истинският зъболекар осъзнава че бил и от двете страни на зъболекарския стол и искаме да ви уверим, че разбираме напълно притесненията ви от посещението при зъболекар.

Затова наша основна грижа е да се чувствате комфортно и удобно на стола. При първото ви посещение ще направим пълен преглед, при който ще проверим зъбите за кариеси, здравето на венците, състоянието на захапката. Ще обсъдим как трябва да се грижите за вашите зъби и венци, така че те да са здрави по-дълго време. В това можете да бъдете уверени. В клиниката се говори на пет езика, така че и в единия и в другия смисъл можете да сте сигурни че ще общуваме на вашият език. A-Dent Dental Center е модерен интердисциплинаран център, проект на д-р Рамиз Арнаудов, осъществен на базата на над десет годишен опит в денталната медицина, дълга селекция, обучение и подготовка на специалисти.

Осигуряването на комфорт и качество на лечението е наша основна грижа.

Центърът  разполага с екип от лекари, които работят насочено в специализирани области на денталната медицина. А оборудването е на топ ниво. Този модел ни позволява да Ви осигурим най-висок стандарт не само в превантивната грижа, но и при всяко лечение, което Ви се налага. Центърът е оборудван с високотехнологична и утвърдена апаратура, която е гаранция за безопасност от заразяване, минимална инвазия, безкръвно опериране и безболезненост и оптимални резултати. Клиниката разполага и с последно поколение лазер. Работим със здравната каса а прегледа е безплатен за всички а лечението за децата е безплатно. За удобство на пациентите освен централата в Гоце Делчев,  В A-Dent Dental Center има свои кабинети и представителства в региона.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене