Бившият футболист на Банско Венцислав Бенгюзов си тръгна от „Черно море“! Най-вероятно продължава кариерата си в „Ботев“

Бившият халф на Банско Венцислав Бенгюзов е много близо до трансфер в „Ботев“(Пловдив)

Това стана ясно броени часове, след като си тругна от „Черно море“, където започна подготовка, но изкара само едно денонощие в тима, след което си тръгна.

26-годишният футболист бе силно желан от досегашния си наставник във „Верея“(Сара Загора) Илиян Илиев, но в крайна сметка се върна на „Трейс Арена“. Според запознати играчът няма да се задържи дълго в досегашния си тим, след като към него има ериозен интерес. Най-сериозен изглежда той от страна на „Ботев“, където е гласен от треньора  Николай Киров за заместник на Яя Меледже, който пък най-вероятно ще поеме към „Левски“.

Бенгюзов също така очаква и варианти от чужбина, след като изненадващо напусна отбора. Той направи първа тренировка с „Черно море“, но е заявил, че не се чувства добре във Варна и си е тръгнал. От страна на футболиста нямаше повече и по-подробно сведение защо напуска.

Ето какво написаха от клуба на „моряците“ на сайта си:

„Представеният като ново попълнение в отбора на „Черно море“ Венцислав Бенгюзов изненадващо си тръгна от клуба. След като се разбра с ръководството на „моряците“ за личните си условия и направи първа тренировка с тима, взе решение да напусне, тъй като не се чувства добре във Варна.

Ръководството на варненци удовлетвори желанието на играча и той вече не е част от отбора, и му пожелава успех в бъдещите начинания“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене