Съкилийникът на Росен Ангелов с нова теза – Росен Ангелов не е способен на подобно престъпление!

Росен Ангелов не е способен на подобно престъпление! В това е убеден Марин Ташков, бивш съкилийник на обвинения в шесторното убийство в Нови Искър Ангелов, който вчера бе намерен мъртъв в село Луково.

Според него издирваният от МВР за бруталното убийство би извършил нещо в момент на силен афект, а това убийство е подготвено. По думите на Ташков там трябва да е имало поне двама души.

„Всичките тези истории, че бил в Чуждестранния легион, че бил обучен човек, това изобщо не отговаря на истината“, подчерта Марин Ташков пред „България он еър“.

Според него Ангелов въобще не е човек, който е трениран. Той посочи още, че Ангелов е бил набит от младо момче в затвора, а и вече е бил на възраст. Ташков смята, че в цялата версия на разследващите има много големи пропуски и е умишлено подхвърлена.

„Там са изстреляни над 30 гилзи, това означава 4 пълнителя и половина, това местене на труповете, оставяне на джипа до кладенеца и тефтерчето… това няма логика“, настоя бившият съкилийник на Росен Ангелов.

Според него Ангелов въобще не отговаря на профила на извършителя на шесторното убийство. „Който го е извършил, той е стоял в къщата. Щом е стоял, значи е търсил нещо“, каза още Ташков.

/pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене