Зверска катастрофа край Банско, сръбкиня и трите й деца – в болница

Все още се изяснява какво е състоянието на пострадалите

Две коли се удариха на пътя Симитли-Банско-Гоце Делчев. Майка и трите й деца – сръбски граждани, са транспортирани до болницата в Благоевград, като не са пострадали тежко, съобщава БГНЕС.

Към 11.30 ч. днес в м. „Баба Цвета“ при разминаване се удрят странично „Рено-Еспейс“ и „Хюндай“ със сръбска регистрация. Реното, което е с благоевградска регистрация се движи от Симитли към Разлог, а „Хюндая“ насреща му-от Банско към Симитли.

При разминаването автомобилът със сръбска регистрация е натикан в предпазната стена, остърган е от ляво и дясно, бронята му е паднала при удара. На мястото на инцидента движението се осъществява в три ленти-две от които в посока прохода „Предел“ и Банско, където изпреварването е разрешено. Насрещната лента е осеяна с части от ударилите се автомобили, тя е затворена за движение.

При удара е откъснато задното дясно колело на Хюндая и предното ляво на Реното. Водачът на последния автомобил, който е от с. Баня, община Разлог, е закаран от полицейски екип за кръвна проба в ЦСМП-Благоевград.

Движението в района на катастрофата се регулира от полицията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене