Банско открива ски-сезона в събота

Легендите на световните ски Кристиян Гедина и Марк Жирардели ще открият ски сезон 2017/18 с зимен курорт №1 на Балканите – Банско, тази събота. Както всяка година и тази организаторите са подготвили куп изненади.

Гедина е поредната голяма звезда, звезда която идва в курорта. Той е спускач №1 на Италия за всички времена. Гедина и 5-кратният носител на Световната купа Марк Жирардели ще имат свои отбори, които ще се състезават във „Влез в отбора на шампиона“. 40 късметлии ще могат да попълнят тимовете на звездите. Регистрацията върви от няколко дни на сайта на курорта, а и в деня на откриването също ще може желаещите да се записват. Регистрацията е между 09:30 и 10:30, а стартът е предвиден за 11 часа.

Певицата Михаела Филева, професионално барманско шоу и игри с награди ще се погрижат за доброто насторение.

В 13 часа стартира голямото търсене. Ще се търси собственик на чисто ново Ауди в играта „Ловци на съкровища“. Играта ще се проведе традиционно на Бъндеришка поляна, а регистрацията е от 09:30 до 11:00.

На път нагоре може да подгреете с новата игра „Открий злато в лифта“. 250 човека ще открият златни монети и други атрактивни награди.

Купонът ще продължи на площад „Никола Вапцаров“. Там към 16 часа Ути Бъчваров ще предизвика обилно слюнкоотделяне и усмивки.

От 17:30 часа фолклорните състави на община Банско ще ни потопят в ритъма на Пирин.

В 18 часа сезонът 2017/2018 ще бъде официално открит, а след това на сцената ще излезе фолк дивата Анелия.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене