Корнелия Нинова развя байрака в Благоевград! Щяла да освобождава България

Имаме мисия и тя не е само БСП да побеждава, а да освобождаваме държавата. Тя е завладяна от една партия и един човек, който се разпорежда с нея като с бащиния. Да дадем смелост и самочувствие на хората. Ако народът се освободи от страховете си, смело ще изрази и волята си. Трябва да му дадем тази смелост, защото няма кой друг. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Благоевград, където партията чества 104 години от основаването си.

Нинова, която увърта за далаверата с „Техноимпекс“ и атакувана и от свои, и от чужди, вече се изявява като воевода.

По думите й идеите държат БСП млада, защото са актуални – както преди 104 години, така и днес – солидарност, справедливост, равни възможности, социална държава и политика и патриотизъм. Тя добави, че годината, която изпращаме, е била богата на политически събития и на емоции, предава регионалният струмабг.

„Щастливи сме, че президентът, издигнат от нас, встъпи в длъжност. Благодаря ви за усилията и работата – Румен Радев да стане президент и Илияна Йотова – вицепрезидент“, каза тя.

Корнелия Нинова отбеляза, че парламентарната група на „БСП за България“ е все по-силна и отстоява идеите на левицата.

„Ние свалихме председателя на парламента Главчев, защото той грубо наруши основни принципи на демокрацията и правовата държава. Атакуват силния. Никой не атакува слаб противник. Ние сме силни в момента. Затова не спират атаките към нас. За първи път те имат истински опонент. От гласувалите един милион българи, нито един не ни е напуснал“, категорична бе тя. За следващата година, Нинова пожела на членовете на БСП – Благоевград да са здрави и да са смели, за да не се огъват пред трудностите.

Общинската организация декларира пълна подкрепа към Корнелия Нинова. Пожелаха й да не отстъпва и да продължава по същия начин.

pik.bg

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене