Бивш треньор на „Пирин“(Гоце Делчев) пое нов отбор

Бившият футболист на Монтана, Левски и Ботев (Пловдив) и други Анатоли Тонов-Тоци ще бъде новият треньор на третодивизионния Севлиево

49-годишният специалист наскоро беше оправдан по дело за черно тото и треньорските му права бяха възстановени от БФС. Той се е разбрал с ръководството на клуба днес по обяд. В началото на идната седмица Тонов ще пътува до новата си месторабота за доуточняване на организационните детайли.

С помощта на клубната управа той ще се запознае с играчите в отбора и ще изготви програмата за зимната подготовка, която най-вероятно ще стартира в средата на януари. До тогава Анатоли Тонов ще е на ясно с какво разполага и ще започне уговарянето на контроли.

Севлиево завърши на седмо място в Северозападната Трета лига през есенния полусезон. Тимът има актив от 24 точки, като изостава на една зад „Янтра“(Габрово) и на две зад „Левски“(Левски). До момента Тонов е бивш треньор на „Локомотив“(Мездра), „Ботев“(Криводол), „Ботев“(Козлодуй) и „Пирин“(Гоце Делчев).Той бе начело на неврокопчани до септември миналата година, по времето на спонсора Иван Арнаудов.

„Благодаря на ръководството на Севлиево, че ми се довери. Това значи много за мен и е поредна крачка към изчистване на името ми“, коментира Анатоли Тонов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене