Ексклузивно! Жесток грабеж в Петрич: Маскирани и въоръжени завързаха семейство на бизнесмен и отнеха каса с 20 000 лв. след 3 часова инквизиция

обир

Полицията в Петрич разследва жесток грабеж на семейството на бизнесмена Румен Запрев снощи. Малко преди полунощ в дома му нахълтали въоръжени и маскирани лица, които завързали Запрев и съпругата му и жестоко ги били. Около 3 часа продължила инквизицията, докато Запрев не издал мястото на касата, в която държи парите си, в нея имало 20 хиляди лева. Пострадалият след побоя е настанен в болница. Нападателите са избягали с плячката си. В момента в Петрич се призоват криминалнопрявени лица за разпит.

В Петрич са криминалисти от ОД на МВР Благоевград и от София заради тежестта на престъплението. Подобен грабеж на територията на региона не е имало отдавна. Според показанията на пострадалия гаврата на обирджиите била жестока, тъй като те го ритали и измъчвали зверски. Според разпитани се оказва, че Запрев давал пари на лихва, дали това е вярно ченгетата изясняват.

П. Петрова /струма.ком

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене