Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград ще разкажат „История на пианото“ с концерт-презентация

Концерт по повод Деня на християнското семейство ще бъде представен в Благоевград от децата от  Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Събитието ще се състои на 17 ноември /петък/  в зала 3 на Младежки дом- Благоевград и ще бъде разделено на две части, които ще се проведат в зала № 3 на Младежки дом- Благоевград. Те  ще разкажат „История на пианото“ с концерт- презентация и ще покажат умения и сръчност.

  Първата част ще започне в 12:00 часа с децата от  школата по литературно творчество на Соня Кацарска, школата по балет на Красимира Митова и таланти от курса на Гергана Михова по декоративно- приложно  изкуство.

   Втората част от инициативата ще бъде официалния концерт от 17:30 часа в същата зала. Концерт- презентацията ще бъде поздрав за всички родители, семейства и гости в залата. Участие ще вземат децата от школите по пиано на Анита Богданова и Златка Стойчева  и представители от школата по китара на Михаил Златанов.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене