Г. Младенов от Кресна, който изнасили братовчедката на жена си, влиза за 3 години в затвора

27-годишният Георги Младенов от Кресна, който миналата година изнасили брутално на капака на колата си братовчедката на жена му, влиза за 3 години в затвора. Насилникът ще трябва да плати и 10 000 лева обезщетение на жертвата.
Окръжен съд-Благоевград, който изцяло потвърди присъдата на първа инстанция.

Припомняме, че ноември 2016 година Григор Милев от Кресна, отвлече и изнасили 25-годишно момиче от Сандански, гостувала същата вечер в дома на братовчедка си, с която Григор живее на съпружески начала.

Дървосекачът Григор е осъществил насилствен полов акт с братовчедката, „отвличайки я“ по трасето Кресна – село Сливница. Малко след вечеря в дома на Григор, свършила бирата. Тъй като жената, с която той живее трябва да се грижи за малкото им дете, той помолил гостенката да го придружи за бира.

Вместо към магазина обаче Гришата, както го познават в Кресна, тръгнал по селски път между Кресна и Сливница. Още в колата започнал да прави неприлични предложения, спрял возилото, извел навън момичето и го изнасилил.
Часове по-късно девойката подала жалба в полицията.

Научавайки случилото се жената, която живее с Григор, изпаднала в шок. Пред полицаите той се оправдавал, че бил пиян и не си спомня, какво е направил.

/СТРУМА.КОМ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене