СУМАТОХА НА ПАЗАРА В БЛАГОЕВГРАД! Участници във „Фермата застанаха зад сергиите, продават за кой колкото даде

Участници в риалити формата „Фермата“ се превърнаха в атракцията на пазара в Благоевград. Вчера още рано сутринта те разпънаха сергията и подредиха стоката си – кисело мляко, компоти, сухари, буркани с корнишони… пред погледа на насъбралата се любопитна публика. Най-деен в рекламирането на продуктите бе бившият футболист Алек Манолев, който настоятелно агитираше минувачите: „Всичко сме си направили сами и е много вкусно. Например гроздовият сок – шира, е по специална рецепта и е без алкохол“.

„А киселите краставички са в буркани с украса и спокойно може да отидете с тях на гости“, сподели чеченката Марина Сучкова, майка на вратаря на „Вихрен“ Стефано Кунчев, докато заедно с колегите си – фермерът на седмицата Яни и Елена, обслужваше клиентите. Фермерите разясниха, че стоката им не е с фиксирани цени, а кой колкото даде, като с изкараните пари ще купят нови продукти.

Освен че гледаха с интерес сергията на героите от формата, благоевградчани дегустираха и си купуваха от нещата. Голяма част от тях изобщо не се притесняваха от камерите, които заснемаха търговията на пазара. Най-бързо свърши домашното кисело мляко, като много от хората не пропуснаха да опитат и ширата.
СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене