Полицаи водят 17-г. момиче в спешното! Девойка от Югозапада е простреляна

Ромка на 17 г. е простреляна с въздушна пушка в задните части, докато си откъсва ябълка до оградата в двор в село Бистрица, община Дупница. 17-г. М.Х. от кв. „Гиздова махала“ се е оплакала в РУП и полицаите веднага я транспортирали до Спешен център, където я приел дежурният ортопед д-р Л. Таушански. „Пациентката беше доведена около 21 ч. във вторник от двама полицаи. Прегледах я и установих, че има една сачма в тялото, която не се налага да се маха оперативно, и си тръгна. Нямаше нужда да остане в болница“, заяви д-р Таушански.

Пред разследващите полицаи ромката заявила, че се опитвала да си откъсне ябълка от дърво до ограда на къща в с. Бистрица и била посрещната с изстрел. Вчера пострадалата не е успяла да покаже от кой точно двор в селото се е опитала да откъсне ябълка, като заявила, че било тъмно и не можела да се ориентира.

Версията, която се лансира в ромския квартал в Дупница, където живее момичето, е, че то е интимничело с мъж от селото, след което се разразил скандал за плащане на услугата и мъжът стрелял по нея с въздушна пушка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене