СКАНДАЛ!!! ЗС на БФС даде зелена светлина за издевателствата на терена!!!

Този извод се налага като извод след поредното заседания на Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС в София

Според него отборът на „Сливнишки герой“ бе наказан само за един мач без публика и затваряне на стадиона заради екшъна от мача с „Рилски спортист“ тази събота. Въпреки че състезатели, ръководители и публика преследваха и налагаха по терена рефера от Благоевград Благой Манов в продължение на няколко минути, санкцията е малка и меко казано – смешна! Отделно и зрители влязоха на терена и пребиха нападателя на „Рилецо“ Петко Петков. А видеото от целия екшън с рефера от Благоевград е хит в социалните мрежи през последните дни ! И дано БФС види какви ги върши ЗС на БФС… Тук се налага и въпросът, дали, ако това се бе случило на друг стадион, а не на този в Сливница каква щеше да бъде санкцията? Оставяме този въпрос, ние от ТОП ПРЕСА, на съвестта и преценката на отговорните кадри в ЗС на БФС, както и на централата, начело с Борислав Михайлов.

Единственото справедливо решение е наказанието на Димитър Маймунков от Сливнишки герой за една година…

   НАКАЗАНИЯ ТРЕТА ЛИГА – ЮЗ ГРУПА – 9 кръг
   СЪСТЕЗАТЕЛИ С НАТРУПАНИ ЖЪЛТИ КАРТОНИ:
    ИМЕПФК/ФКПореден Ж.К.ССП
   ВЕСЕЛИН БОЯНОВ ВАСЕВ   ЦСКА 194851 среща
   ИВАН ВАСИЛЕВ РЕДОВСКИ   БАЛКАН БОТ.51 среща
   ИВАЙЛО ВАЛЕРИЕВ ЦВЕТАНОВ   БАЛКАН БОТ.51 среща
   МАРИЯН ГЕОРГИЕВ ЛОВКОВ   ПИРИН 1941 РЗ.51 среща
ЗА ПОЛУЧЕН ЧЕРВЕН КАРТОН:
ИМЕПФК/ФКПО ЧЛЕНССП
   ВАСИЛ  ВЕСЕЛИНОВ  БЪНОВ   ЧАВДАР ЕТР.22(2),з)1 среща
   ИВАН МАРТИНОВ ИВАНОВ   ЕЛИН ПЕЛИН22(2),в)1 среща
ПО ДОКЛАД:
        – ДК наказва ФК Миньор /Пк./ с имуществена санкция в размер 125 лв. на основание чл. 37 (1), т. 4, а), 1)  от Дисциплинарния правилник на БФС.
        – ДК наказва ФК Миньор /Пк./ с имуществена санкция в размер 250 лв. на основание чл. 37 (1), т. 22.2, в) от Дисциплинарния правилник на БФС.
        – ДК наказва Димитър Маймунков – състезател на Сливнишки герой /Сливн./ със ССП за 1 година /считано от 30.09.2017 г./ на основание чл. 25 от Дисциплинарния правилник на БФС.
        – ДК наказва ФК Сливнишки герой /Сливн./ с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 1250 лв. на основание чл. 37 (1), т. 5 от Дисциплинарния правилник на БФС.
        – На основание чл. 37 (1), т. 21, а) ДК заменя наложеното на ФК Сливнишки герой /Сливн./ наказание лишаване от домакинство за 1 среща със забрана за игра пред публика и пълно затваряне на ст. Сливнишки герой за 1 среща.
        – ДК наказва ФК Сливнишки герой /Сливн./ с имуществена санкция в размер на 750 лв. на основание чл. 36 (1), т. 1, а), предл. 2 от Дисциплинарния правилник на БФС.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене