ВИДЕО: Отборът на ЦСКА – 1948 дръпна в класирането на Югозападната Трета лига след победа в Банско

Отборът на Валентин Илиев победи с 2:0 отборът на Банско в третия кръг на първенството, като вече има преднина от две точки преднина от втория в класирането

Столичани изиграха слабо първо полувреме, като единствено Емил Гъргоров затрудни вратаря на домакините, Юсев, до като Петър Лазаров бе близо да даде аванс на домакините. През второто полувреме гостите започнаха много по-добре като в 55-та минута поведоха в резултата. Гаргоров изведе Николай Хджиниколов зад защитата като централните защитници на Банско сбъркаха, а играчът с номер 77 прати топката в мрежата на Юсев. Стражите на домакините сбъркаха и при центриране от корнер няколко минути по-късно, а Тони Стоичков с глава, удвои резултата. В оставащите минути до края, Гаргоров и компания пропуснаха още няколко положения да вкарат нов гол, докато отборът на Банско, в края на срещата, Георги Фикийн нацели дясната греда на вратата, пазена от Христо Бахтарлиев.

Интересни моменти от хубавия мач в събота в Банско и мнението на наставниците на двата отбора можете да видите и чуете във видео материала, който toppresa.com предлага на многобройните си зрители и читатели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене