Банско загуби домакинството си срещу ЦСКА 1948

Отборът на ЦСКА 1948 дръпна в класирането на Югозападната Трета лига

Тимът на Валентин Илиев победи с 2:0 Банско в мач от 9-ия кръг на първенството, като вече има преднина от две точки пред втория в класирането. Попаденията за „червените“ отбелязаха двама бивши футболисти на „козлите“ Николай Хаджиниколов в 55-ата минута и Тони Стоичков в 62-ата минута.

Столичани изиграха слабо първо полувреме, като единствено Емил Гъргоров затрудни Ангел Юсев, докато Петър Лазаров бе близо до това да даде аванс на домакините.

През второто полувреме гостите започнаха много по-добре, като в 55-ата минута поведоха в резултата. Емил Гъргоров изведе Хаджиниколов зад защитата, като централните защитници на Банско сбъркаха, а играчът с номер 77 прати топката в мрежата на Юсев.

Стражът на домакините сбърка при центриране от корнер няколко минути по-късно, а Стоичков с глава удвои. Оставащите минути до краяЕмил  Гъргоров и компания пропуснаха още няколко положения, за да вкарат нов гол, докато отборът на Банско в края на срещата удари гредата на вратата, пазена от Христо Бахтралиев.

ЦСКА 1948 записа седми успех, като с актив от 23 точки е еднолично лидер.

„Хебър“ има актив от 21 точки на второ място.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене