Отборите на Крупник и Полена победиха съперника, Долно Осеново губи с 4:0

Ветрен (Полена) победи отбора на Еделвайс (Поленица) с 5:2  в ОФГ V ниво, „б“ Струма1
Първото полувреме завърши при резултат 2:1 за Полена. На полувремето момчетата направиха 3 смени и имаха доста положения. Реализираха още 3 попадения, като мачът свърши при резултат 5:2 за Полена.
Головете вкараха Димитър Маламов, Лазар Ханджийски, Марио Синтюков, Петър Мазурски и Веселин Топузов. Отборът на Ветрен (Полена) се сдоби и с нови екипи, които им донесоха късмет в срещата. Новата екипировка на отбора е специален подарък от кмета на община Симитли Апостол Апостолов.
В същата група, след 20 години без футбол се завърна и отборът  на село Долно Осеново. Момчетата от Долно Осеново излязоха в среща с Катунци, която за съжаление загубиха с 4:0. Доста положения пропуснаха футболистите на Осеново.
В другата група на ОФГ –Благоевград, ниво IV, Левски Крупник, игра с Горно Драглище, като в края на мача успя да победи. След изключително много пропуски на футболистите на Крупник, Браян Марков отбеляза попадение във вратата на противниците в 80-тата минута. Това попадение доведе и до крайния и победен резултат за Левски, а именно 1:0.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене