Полиция във Второ общежитие на ЮЗУ!

Първокурсничка, момиче от ансамбъла на Н. Робева, вдигна ченгетата на крак със скандални обвинения в „крупна“ кражба Първокурсничката Лора С. която е едно от момичета в ансамбъла на Нешка Робева, вдигна на крак полицията вчера, научи struma.com. 19-годишната бъдеща студентка в специалност „Филмова и телевизионна режисура“, обвинила момичета от общежитието, както и отговорници за реда в него, в кражба.

Лора, установила, че ѝ липсва марково червило, блясък за устни и лице, и сума пари. Извикала полиция и почти цяла сутрин полицаите търсили следите на крадците в общежитието. Не открили нищо, но Лора продължавала да твърди, че е жертва на кражба.

Сигналът ѝ възмути до дъно новонастанените първокурсници, както и тези, които живеят в общежитието от години. Обвинението и стресна и шокира отговорните лица в общежитието, тъй като подобно нещо не се е случвало, казаха за struma.com полицаи, били на мястото.

Момичето било категорично, че червилото ѝ липсва, парите ѝ били изчезнали, а портфейлът ѝ бил там и т. н. Почти през целия ден вчера полицаите разпитвали един по един живущите в общежитието в търсене на лориното червило. Разпитваните били потресени от скандалните обвинения. Те те имали наблюдения върху поведението на Лора, които споделили с разследващите.

Случаят е прецедент. Години наред в общежитието няма сигнал за кражба., Момичетата и момчетата там живеят задружно, всички са приятели, затова сигналът на Лора буквално ги шокира. Разследването продължава.

П. Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене