Кръчмарска певица от Сандански влиза в чалга бизнеса

Санданската певица Атанаска Шопова направи лъвски скок в кариерата и от кръчмарска изпълнителка навлиза в шоубизнеса.

23-годишната Атанаска Шопова-Наси сподели радостната вест с приятелите си във Фейсбук, че е подписала 5-годишен договор с известна музикална компания. Над 300 лайка за минути събра снимката й с музикалния продуцент, с пожелания за успешен старт в кариерата.

Красивата санданчанка е майка на 3-годишен син. Дъщеря е на скромно семейство, майка й работи в цех за шлайф дискове, а баща й е международен шофьор. Атанаска има по-малък брат.

Най-щастлив от добрата новина се оказа синът й Коци, който не спира да се хвали на приятелите си в детската градина, че мама скоро ще пее и по телевизията. На 24 август Наси е подписала 5-годишен договор с музикална компания. Ето какво сподели тя пред репортер на „Струма“:

От малка мечтата ми е да стана известна певица. Когато бях на 10 г., изпях за първи път две песни на сватбата на леля ми. Тогава изпитах какво е чувството да си на сцена пред толкова много хора. Няма да забравя тези две песни на покойната певица Румяна, които изпълних тогава – „Камбаните звънят“ и „Две очи разплакани“, бяха ми любимите. И сега, когато най-малко очаквах, късметът ме сполетя и мечтата ми стана факт. Ще бъда попфолк певица“, сподели Наси и допълни: Уча „Стопанско управление“ в ЮЗУ – Благоевград, последна година съм. Засега ще пътувам, тъй като синът ми е още малък, но живи и здрави, ако всичко върви както трябва занапред, може би ще мисля и друг вариант. Вече направихме първата песен, остава само клипът й до края на годината, надявам се да стане хит, а телевизионните екрани да не спират да я въртят, както се казва.

От 3 години пея по заведения. Пяла съм в ресторанти в Благоевград, Петрич, Чучулигово, но най-много в родния Сандански. Никога не съм се отчайвала, винаги съм постигала целите, които съм си поставяла. Аз съм упорита и целеустремена личност, което ми помага във всяко едно начинание.

Какви ли не глупости съм чувала по мой адрес, а сега може би ще започнат повече, но злите езици друга работа си нямат, нека си говорят, не ми пречат. Да си певица, както си мислят хората, не е лесно, а напротив. Ние освен че трябва да можем да пеем, трябва да сме често и психолози, защото има всякакви клиенти. Мисля, че има хляб в тази професия, но всичко зависи само от мен – песните ми да бъдат смислени, ритмични и хитови, а аз да бъда себе си. Много е важно да не се пестят средства, когато започваш кариера в шоубизнеса, защото в днешно време човешкото око това търси да види. А пък, както казват хората – хвърли зад теб, за да намериш пред теб, това е много истинска поговорка.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене