Футболисти от Неврокопско повикани в националния! Спас Делев се завръща в представителния тим за мача с Франция

Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев обяви имената на футболистите, състезаващите се в чуждестранни клубове, на които ще разчита за последните две световните квалификации срещу Франция на 7 октомври на стадион „Васил Левски“ и Люксембург на 10 октомври 2017 година на стадион „Жози Бартел“

Васил Божиков ще бъде част от мачовете на националния отбор на България срещу Франция и Люксембург

Отборът ще стартира лагера си за предстоящите квалификации на 1 октомври. Забелязва се липсата на Георги Миланов от ЦСКА (Москва). Нападателите Алелександър Тонев и Спас Делев се завръщат в състава, след като бяха контузени за мачовете с Швеция и Холандия. Заедно със съотборниците си ще бъдат и роденият в Гоце Делчев Васил Божиков, както и играчът с копривленски корени Петър Занев.

Петър Занев освен капитан на руския „Амкар“ е и постоянен избор на Петър Хубчев

Интересното е, че Ивайло Чочев и Ивелин Попов, които са наказани за мача с „петлите“, бяха повикани от Хубчев. За миналия лагер Светослав Дяков, който бе наказан за мача с шведите, но можеше да играе с „лалетата“, не попадна в състава.

Както е известно, селекционерът на България изригна след поражението от Холандия с 1:3: „Има момчета, които си мислят, че са национали по право, без да дават всичко от себе си. Знам какво могат и трябва да се дава повече. Все пак това е националният отбор. Скоро ще има промени“, заяви той.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене