Какво чудо видяхме! Агресия в разгар в Благоевград! Младо момиче издивя, изпотроши автомобил на паркинга зад мол „Ларго“, заради…. / снимки и видео /

На потресваща агресия се натъкна репортер на Struma.com вчера следобед, младо момиче издивя пред очите на майка си, заради това, че неизвестен водач на „Мерцедес“ блокирал възможността и да излезе.

Случката мина пред псувни, грозни обиди и бой. Инцидентът стана в късния следобед. Девойка придружавана от майка си видя, че колата и е затапена и не може да мръдне. Вместо да потърси някой от управата на паркинга момичето буквално издивя.

Започна да рита колата, с токовете си откърти номерата и и ги хвърли зад намиращата се наблизо ограда „Ха, сега да го видя тоя как ще си открие номерата, боклуци, некадърници, бързам“, нареждаше бясната млада жена и не спираше да удря с токчетата си чуждата кола.

За броени минути се появи собственикът на автомобила, който направи опит да я укроти, но безуспешно. Човекът онемя при вида на колата си. А девойката не спираше да рита и буйства. Наложи се майка и да и забие два шамара, които леко я стреснаха, но продължи да крещи.

„Ще извикам полиция“, каза собственикът на колата, но майката някак го укроти. След което пребледнял като платно шофьорът премести колата си, а бясната изчезна в мръсна газ.

Според нас тези хора не бяха от Благоевград, а някъде от околността, колата бе с благоевградска регистрация. Публикуваме и видео от случката, изумени от агресията, на която станахме свидетели.

Безобразие, лошо възпитание и безконтролна злоба, това видяхме. Младите сякаш загубиха контрол над емоциите си, превърнаха се в истински истерици!

И причината е високото самочувствие без покритие и чувството за безнаказаност. Трябваше да дойде полиция, за да я вкарат в клетката тази лигла, която спокойно можеше да има дело за увреждане на чужда собственост.

 

Петя Георгиева/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене