„Септвмери“(Симитли) оглави таблицата на Югозападната Трета лига след успех срещу ОФК Елин Пелин

„Септември“(Симитли) достигна втора победа във втория кръг от Югозападната трета лига, след като се наложиха с 2:1 като гост над ОФК Елин Пелин

Още във втората минута след нарушение срещу Анатоли Лулейски беше отсъдена дузпа за гостите. Борислав Хазуров беше точен от 11-те метра  и отбеляза за 1:0. В 30-тата минута, след центриране на Ибрахим Алим, отново Борислав Хазуров бе точен като вкара с глава за 2:0. До края на полувремето футболистите на Спас Стоименов, имаха много положения и пропуски като Даниел Гогов, Смаил Креболиев и Йоан Петров можеха да покачат резултата, но пропуснаха шанса.

В началото на втората част симитличани не се отличиха с  много положения и в 60-тата минута, при една от малкото атаки на домакините, съдията отсъди дузпа, за ОФК Елин Пелин и отбелязаха за 2:1. До края на мача бяха пропуснати  още положения от отбора на „Септември“.

„Най- важното в този мач е,  че взехме 3 точки. Като игра можехме повече. Има още да работим.”- каза старши треньорът Спас Стоименов, като допълни, че в изключително доволен от взетата победа, с която отборът оглави таблицата на класирането.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене