Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Контрабандни цигари за 700 000 евро, произведени в нелегална фабрика в Падеш, пипнаха гръцки спецченгета, в ареста благоевградският бизнесмен Чочо Бесния, трима се издирват

Гръцки спецченгета разбиха канал за контрабандни цигари, започващ с фабрика в село Падеш и завършващ в търговска борса в Атина. Задържани са контрабандни цигари за 700 000 евро. Цигарите били маскирани с кашони, пълни с патешки фенери. Арестувани са шофьорът на камиона Здравко Здравков от Кресна и Чавдар Генадиев от Благоевград, известен с прякора Чочо Бесния.

„Марек” отново ступа „Левски“ с 3:1 гейма и взе трета поредна шампионска титла, Найден Найденов: При нас няма звезди, ние сме отбор!

„Марек Юнион-Ивкони” (Дупница) спечели за трети пореден път шампионската титла на България, след като се наложи с 3:1 (25:23, 24:26, 26:24, 25:21) над „Левски Бол” (София) във втората среща от финалния плейоф на Националната волейболна лига „Бачково“ – изворна вода. Така възпитаниците на Найден Найденов затвориха серията с 2:0.

4-ма от Говедарци млатиха с брадви дърводобивници заради неуредени сметки, като по чудо мина без сериозни наранявания

4 момчета от самоковското село Говедарци нападнаха с брадви дърводобиващи работници от с. Ракитово, Велинградско, заради неуредени сметки. Екшънът се развихрил в 3 ч. на 5км от Говедарци, в района на Лакатица, м. Бучов дол.

На рождения си ден полк. Шишков скочи от 3-тия етаж, за да докаже, че нищо му няма от 2 чаши ракия

Гоцеделчевският зет Асен Шишков, полковник от бившето гранично поделение в Гоце Делчев, скочи подпийнал от 3-тия етаж и оцеля като по чудо навръх рождения си ден. Военният се оказа истински късметлия след демонстративния скок от близо 8 метра височина. Шишков скочил от терасата на къщата си в Гоце Делчев, която се намира на ул. „Дунав”. Според съседи бившият граничен офицер скочил след семейно спречкване и след употреба на алкохол при честването на 52-рия си рожден ден.

Ясновидката Данка Радкова: 6 по Рихтер ще разлюлее Перник, на евроизборите ще опитат да застрелят политик със снайпер

Ясновидката Данка Радкова предрече земетресение в Перник и кървав атентат по време на евроизборите. „През август виждам съживяване на земетръсното огнище край Перник. Ще клати около 6 по Рихтер, няма да има сериозни щети и жертви, но все пак е добре хората да бъдат внимателни“, предсказва феноменът, пише ПИК. „Виждам известен политик, паднал на улицата. Ще го гърмят отдалеч, може би със снайпер. Ще има кръв, дано Господ го запази жив“, стиска палци гадателката, която е с доказани паранормални способности, след като се е подлагала на дългогодишни изследвания в Московската академия на науките.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене