„Миньор“(Перник) картотекира впечатляваща селекция за новото първенство

Девет нови футболисти ще има „Миньор“(Перник) през новия сезон в Югозападна Трета лига, а сред тях е видимо присъствието на футболисти от „гозапада

С екипа на жълто-черните ще играят Любомир Илиев, идващ от Созопол, Любомир Христов и Айкут Рамадан, които се разделиха с Царско село, Димитър Савов – бивш състезател на Сливнишки герой, Денис Николов, който доскоро играеше в „Ботев“(Гълъбово), Илиян Христов, играл за последно в Банско, Васил Папукчиев – сменил отбора на „Пирин“(Благоевград), Георги Недялков- Жилета, който бе част от юношеските школи на „Септември“(София) и „Левски“ и Робърт Владимиров, идващ от „Левски-Раковски“.

„Целта на перничани отново е заветното първо място в групата и влизане в професионалния футбол. Надявам се с обновения състав да го постигнем, заяви старши треньорът Данаил Бачков. Негови помощници ще бъдат Антон Евтимов и Емил Варадинов. През новото първенство „Миньор“ ще играе в традиционното жълто и черно, а резервният екип е в бяло. По програма в първия есенен кръг перничани гостуват в Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене