Трескава подготовка за конкурсите за старши инспектори в РУО Благоевград, ето кандидатите

Август е месецът на конкурсите са старши инспектори в РУО Благоевград. На 29 август е конкурсът за старши инспектори по Български език и литература. За конкурса са допуснати двама кандидати и това са, учителката от 8 -мо училище в Благоевград Юлияна Христова и Красимира Попдимитрова, за която не знам, къде е преподавател.

На конкурса за старши експерти по математика са допуснати Славка Манева, Василка Петрова, Блажка Дукова, Силвия Иванова, Кирилка Павлова, бивша директорка на гимназията по туризъм и лека промишленост, не е допусната Юлвие Гущерова, която е работила в Социално подпомагане, няма нужния професионален опит и едногодишен стаж като учител.

Третият конкурс е за старши инспектори по организация на средното образование / ОСО /. 10 са кандидатите, не е допусната Марияна Темелкова, със същите мотиви, като на Гущерова -няма професионален опит. На конкурса сили ще мерят : Василка Петрова, Вера Влахова бивш директор на гимназия в Сандански,, Анета Стоянова, Живка Юрукова, Соня Георгиева, Людмила Цикловска, директор на училището в Долно Осеново, Мария Гоцина учителка по философия в Пето училище в Благоевград, Златка Манова и Кирилка Павлова. Конкурсите по ОСО и математика са съответно на 15 и 16 август от 10 часа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене