„Вихрен“(Сандански) с трансферен удар! Отне основен футболист на „Беласица“(Петрич)

Отборът от Сандански започна със своите завоевания при новия мандат на Константин Динев начело на тима

Само няколко дни, след като местната община предостави за 10-годишно стопанисване местния стадион на бизнесмена започнаха и изненадите за местните фенове. Тимът от балнеокурорта направи трансферен удар, след като привлече безспорно качествено попълнение – бившият футболист на „Пирин“(Благоевград, ЦСКА и „Локомотив“(Пловдив) Александър Якимов.

Роденият в село Ключ през 1989 година универсален футболист изкара лятната подготовка с „Беласица“(Петрич), но е приел офертата на „Вихрен“, която е била с далеч по-добро финансово измерение от тази на „комитите“. Силният човек в клуба то Сандански Георги Манолев потвърди привличането на Якимов пред анашата медия.

През миналата година той игра за втородивизионния Царско село. Преди него във „Вихрен“ започна завръщането на стари муцуни, с които определено отборът няма да бъде същият, както миналата година, когато като по чудо и не само с чудо се спаси да не изпадне в четвърта лига. На стадиона в курортния град вече си дойдоха Антонио Ласков от Малта, а така също още един бивш футболист на „Пирин“ и ЦСКА -Владислав Златинов, който за последно игра в Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене