Дядото на Кирил Добрев чукна 99 г. Внуци и правнуци почетоха бай Киро в Гоце Делчев

Дядото на Кирил Добрев, на когото зам.-шефът на БСП е кръстен, преди броени дни отпразнува своя 99-и рожден ден, видя „Ретро“. Известният и уважаван в гр. Гоце Делчев бай Киро събрал най-близките си роднини в приятно заведение в южния град. За празника от София на гости му дошли внук му Кирил, внучката Марияна и правнуците Николай и Ема. Цялата фамилия запразнила още по светло, а черпнята приключила чак в полунощ.

Кирил Добрев и този път не пропусна да сподели няколко мили думи за своя близък. „Да ми e жив и здрав дядо Киро! На 99 години и в кондиция. Спомням си как отпразнувахме 90-ата му годишнина. Сега обеща да ни събере и за 100-годишния си юбилей. Догодина пак ще се видим на същото място…“, написа зам.-шефът на червените в социалните мрежи.

Дядото на социалиста бил много начетен човек и не спирал да се вълнува от политическите процеси в държавата. Когато чуел някоя лъжа по адрес на внук му, веднага му звънял по телефона и казвал, че хваща първия рейс за София и отива да се разправя с фалшификаторите. Добрев обаче гледал да го успокоява както може, защото не било добре на неговата достолепна възраст да се вълнува прекомерно.

retro.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене