Хиляди рокери с шоу и курбан за здраве на Предел

Рев на мотори, рок музика и студена бира. Хиляди рокери от Балканите ще се съберат на единадесетия Мото рок фест „Предел” в едноименната местност край Разлог, за да направят шоу на колела. 

То ще започне този петък и ще продължи до неделя.

Очакват се хиляди гости, представители на три поколения, да се съберат в прохода Предел. Ще дойдат рокери от съседните ни страни Македония, Сърбия и Гърция.

Преди купона в петък вечерта свещеник ще отслужи водосвет за здраве и благоденствие на всички.

„Преди обиколката на град Разлог в събота ще направим и курбан за здраве, който ще бъде осветен от свещеник. Ще си пожелаем безаварийно пътуване по пътищата през целия сезон. Призоваваме водачите на автомобили да са по-толерантни на пътя.”, каза председателят на Мотоклуб „Пирински вълци” – Методи Методиев-Вожда.

В двете вечери рок банди ще забиват до първи петли на сцената. На 21 юли ще гостува групата „Tro Ya” от македонския град Радовиш, а на 22 юли ще свирят бандите „Black Rose” (Благоевград), „Rocka Rolla” и „Обратен ефект”. Както всяка година, преди и след участието на гостуващите групи, публиката ще забавлява групата „DJ Pop Core”. И двата дни ще бъдат изпълнени с много игри и изненади.

Най-силните ще премерят мускулите си на канадска борба, ще има турнир за най-забавна и за най-голяма татуировка, дартс от мотор, бутане на мотор назад, битка за най-шумна машина. „Благодарим на община Разлог за подкрепата, тъй като подобно мероприятие се организира много трудно. За нас това е най-важното събитие в годината”, сподели Вожда.

pirinpress.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене