Димитър Бербатов пак пратен в Индия

Два от големите клубове в индийската суперлига са подновили интереса си към Димитър Бербатов, гласи най-новата информация около родения в Благоевград футболист, появила се в последните часове

Според нея има голяма вероятност той да поеме към екзотичната дестинация, имайки предвид, че той ще има възможност да си намери съвсем спокойно отбор там. За разлика от Европа, първенството във втората по население страна стартира през ноември и в момента се правят съставите за новия сезон.

Според местните медии преговори за нападателя са започнали „Атлетико“(Калкута) и „Делхи“(Дайнамос). Бербатов от една година е без отбор, след като напусна гръцкия ПАОК(Солун).

Мениджърът Емил Данчев е потвърдил за преговорите, но е отсякъл, че те трябва да почакат, тъй като в момента към 36-годишният футболист имало интерес и от европейски клубове.

Интерес от Индия към Бербатов имаще и през миналото лято. През местното първенство минаха много сериозни имена в световния футбол, след като лигата стана професионална и започна сериозно наливане на пари.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене