Видео разплита убийството на легионера Н. Чивиев, кадрите заловиха Ембака в екшън на АМ „Струма“

Видео заснето от анонимен свидетел разплита делото срещу Емил Първанов – Ембака, обвинен в убийството на легионера Николай Чивиев на строежа на АМ „Струма”.

По време на днешното съдебно заседание магистратите изгледаха видеото, с продължителност не повече от минута, а на кадрите ясно се вижда как Първанов хвърля камъни, а в далечината е мъж със светлоотразителна жилетка.

Пред съда бе изслушана и експертизата касаеща металната палка, с която Чивиев е удрял по автомобила на Ембака.

Припомняме, че Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и др.Струма

Очаквайте подробности!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене