Двама бивши футболисти на „Пирин“(Гоце Делчев) бяха представени като нови попълнения на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 представи двете най-нови попълнения в тима – Костадин Хазуров и Милен Кикарин, които бяха част от армейския тим, спечелил купата на България през 2016 година

Костадин Хазуров стана голмайстор на тима. Той е роден в Гоце Делчев и започна пътя си във футбола именно на Градския стадион с екипа на една от гарнитурите на тима. По-късно премина в ДЮШ на „Пирин“(Благоевград). Нисичкият Милен Кикарин пък е играл в „Пирин“(Гоце Делчев) преди няколко години.

„Много съм щастлив, че се завръщам за трети път в ЦСКА. От няколко дни тренирам с отбора. Прави ми много добро впечатление организацията и тренировъчния процес. Впечатлен съм от треньорското ръководство. Имам удоволствието да тренирам с млади и качествени футболисти. Аз съм в отбора да помагам както на младите, така и на треньорското ръководство“, заяви Хазуров.

„Щастлив съм да бъда в отбора. Щастлив съм да бъда в ЦСКА. Надявам се с Коце Хазуров, Кирил Котев и останалите да изпълним целта пред отбора, която е влизане в „Б“ група. Също така и да помагаме на младите момчета“, допълни Милен Кикарин, който е и юноша на ЦСКА.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене